Kindercoaching-Noord

TRAININGEN EN WORKSHOPS VOOR HET PRIMAIR ONDERWIJS    

Workshop 'Klimaat in de klas'

Een veilig en positief klassenklimaat is nodig om te zorgen dat leerlingen optimaal kunnen ontwikkelen. De workshop ‘Klimaat in de klas’ is ontwikkeld om de docent en leerlingen te ondersteunen bij dit proces. Tijdens de workshop wordt er op creatieve wijze nadruk gelegd op contact maken, samenwerken, grenzen aangeven en het ontwikkelen van communicatieve vaardigheden. 

Duur workshop: 1,5 uur
‘Klimaat in de klas’ kan eenmalig of als drieluik gegeven worden.

Ymke_Fros therapie koffer

Docenten trainingen

Hoe zorg je er als docent voor dat alle kinderen in de klas zich gezien voelen? En hoe zorg je ervoor dat je als docent met plezier je werk kan blijven doen? Hoe pas je bepaalde coachingstechnieken toe in de klas? Deze vragen en nog vele anderen komen aan bod tijdens de docententrainingen waarin op creatieve en positieve wijze docenten worden uitgedaagd om het net even anders te doen. 


Benieuwd naar de mogelijkheden
voor uw school?


Neem contact op voor meer informatie

Uitzicht_2.0 3

De Coach

Welkom bij Kindercoaching-Noord. Ik ben Ymke Fros en ben al jaren werkzaam in het cultureel onderwijs als maker, creatief ondernemer en docent. Met een fysieke en speelse grondslag worden deelnemers tijdens de workshops uitgedaagd om net even anders naar zichzelf en elkaar te kijken. 

5.2-2.2