Ymke Fros

Welkom op de website van Kindercoaching-Noord,

Ik ben Ymke Fros en in de praktijk help ik kinderen op weg zodat ze kunnen worden wie ze willen zijn.
Na een aantal jaar gewerkt te hebben met kinderen en jongeren in het cultureel onderwijs, merkte ik dat er iets veranderde in mijn omgang met de leerlingen. Niet de inhoud van de les, maar de kinderen zelf werden het middelpunt van belangstelling. Deze simpele openbaring zorgde voor een nieuwsgierigheid die de verbinding met mijn leerlingen sterker en positiever maakte. Ik merkte ook dat ik op dat moment de setting miste voor wat er op dat moment nodig was. Dankzij dit persoonlijke ontwikkelingsproces is Kindercoaching-Noord ontstaan. Kinderen hebben alles al in huis. Het is onze taak als volwassenen om met een open blik de juiste vragen te stellen en ze bij te staan wanneer het nodig is. 

Na het afronden van mijn opleiding tot integratief kindercoach aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie ben ik doorgestroomd naar de BGL & Partners waar ik me op het moment aan het specialiseren ben tot kindertherapeut. 

Naast mijn werk als kindercoach ben ik mede-eigenaar van HALTE 6, een culturele organisatie voor het PO, VO en S(V)O. www.halte6.nl.

Vragen of liever persoonlijk kennis maken?

06 26 93 54 58 of laat een bericht achter via het contact formulier.

Tot in de praktijk!

Ymke Fros