Integratief kindercoach Ymke Fros

Welkom op de website van Kindercoaching-Noord,

Ik ben Ymke Fros en in de praktijk help ik kinderen op weg om te worden wie ze willen zijn.
Mijn missie? Een creatieve plek waar groei en verandering van binnenuit centraal staan. Een praktijk waar alles en iedereen welkom is. En dat is gelukt met Kindercoaching-Noord! Spelenderwijs jezelf leren kennen en daarmee je eigen veranderingsproces in gang zetten… Wie wil dat nu niet?! 

Naast Kindercoaching-Noord ben ik mede-eigenaar van HALTE6. Een creatief productiehuis met voorstellingen, workshops en projecten voor het basis- en voortgezet onderwijs. Dans is niet het doel, maar het middel om op speelse wijze het lichaam in beweging te zetten en zo te groeien, leren en ervaren.  www.halte6.nl

Mijn nieuwsgierigheid naar de belevingswereld van het kind bracht me uiteindelijk bij de opleiding tot integratief kindercoach/counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Momenteel ben ik me aan het specialiseren tot integratief kindertherapeut bij BGL & Partners. 
De diversiteit en creativiteit die ik ervaar in mijn werkzaamheden, zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier aan de slag ga!

Vragen of liever persoonlijk kennis maken?

06 26 93 54 58 of laat een bericht achter via het contact formulier.

Tot in de praktijk!

Ymke Fros