Integratief kindercoach Ymke Fros

Welkom op de website van Kindercoaching-Noord!

Ik ben Ymke Fros en ik help kinderen op weg om te worden wie ze willen zijn.  Elk kind heeft het recht op een gelukkig leven en ik zie het als mijn missie om hieraan bij te dragen. De praktijk is dan ook een plek waar alles en iedereen welkom is. 

Naast Kindercoaching-Noord ben ik mede-eigenaar van HALTE6. Een creatief productiehuis waar voorstellingen, workshops en creatieve projecten op maat gemaakt worden voor het basis- en voortgezet onderwijs  www.halte6.nl. Ik geniet nog elke dag van de lessen die wij verzorgen voor scholen door het hele land. Kinderen bewust maken van het lichaam in de ruimte en uitdagen om zelf tot nieuwe inzichten te komen, zijn bij HALTE6 de basisprincipes van onze lesmethode. Dankzij dit inspirerende werk, ontstond de behoefte naar verdieping en ontwikkeling in de belevingswereld van het kind. Zo ontstond Kindercoaching-Noord! Mijn nieuwsgierigheid bracht me bij de opleiding tot integratief kindercoach/counselor aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Op dit moment ben ik me aan het specialiseren tot integratief kindertherapeut.  www.academie-psychotherapie.nl.
De diversiteit en creativiteit die ik ervaar in mijn werkzaamheden, zorgen ervoor dat ik nog elke dag met plezier aan de slag ga!

Vragen of toch liever persoonlijk kennis maken?

06 26 93 54 58 of laat een bericht achter via het contact formulier.

Tot in de praktijk!

Ymke Fros